Våfflor

  

Vad sägs om naturligt glutenfria våfflor på få ingredienser som är både spröda och goda? Yes please!?✨

Du behöver:

2ägg

3dl mjölk

2msk neutral olja

3dl majsstärkelse 

2tsk bakpulver 

2krm salt 

Smör eller margarin till gräddning

Vispad grädde och bär till servering

Gör så här:

1.sätt i gång våffeljärnet

2.vispa äggen, tillsätt oljan och lite av mjölken. Blanda majsstärkelse, bakpulver och salt och rör ner det i äggen och rör ut alla klumpar. Tillsätt resten av mjölken. Vispa smeten helt slät.

2.smöra våffeljärnet och börja grädda. Värm de färdiga våfflorna på 100grader i ugnen på galler tills servering. 

Hoppas det ska smaka!?✨ 

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published.