Tävling!! Gå in på min Facebook sida och följ instruktionerna!!

IMG_1071.JPG

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

2 comments

  1. Vad mycket gott Du har, ska försöka baka en del åt min gubbe som på äldre dagar fått gluten. Jag har varit van vid matlagning o bakning m.m. sedan jag gifte mig 1970 o det är svårt att lära “gamla” att lära om, ja jisses det är svårt men med dina rec. kanske inte bröder blir så smuligt o tråkigt. Nu provar jag. Tack, tack 🙂

    1. Tack så mycket!:) det är jätte bra att du är van vid bakning för det underlättar. Men du måste tänka på att degarna ska vara kladdiga i konsistensen nästan mer som en sockerkakssmet. De lättaste bröden att lyckas med är de som görs på filmjölk och stenåldersbröd. Men eftersom du är van att baka så tror jag du fixar alla sorter men i bland krävs det några misslyckande innan det blir bra. Har du några frågor så tveka inte, jag svarar på alla! Trevlig dag!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *