Supergott fröknäcke

Det här knäcket är super gott o det görs på några minuter!

Det här receptet blir två plåtar

Du behöver:
½dl linfrö
½dl sesamfrö
0,75dl solrosfrö
½dl pumpafrö
1dl boveteflingor
½dl rismjöl
½dl majsmjöl el majzena
½dl olivolja
2,5dl kokande vatten
flingsalt
bakplåtspapper, 3st ark

Gör så här:
Rör ihop alla torra ingredienser. Tillsätt olja o vatten o rör ihop det till en smet.
Fördela smeten på två plåtar täckta med bakplåtspapper. Placera ett bakplåtspapper ovan på smeten o tryck ut det till ett tunt knäcke, dra av det översta bakplåtspappret o grädda i ugnen på 150grader i ca en timme. Har du varmluft så grädda bägge plåtarna samtidigt.

Published
Categorized as Bröd

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published.