Snabb näringsrik frukost!

Varje morgon gör jag en bra och god smoothie! Den skiljer sig åt något men grund delarna är samma: 2 bananer, 2 stora nävar spenat, ca 2 dl kokosmjölk, 1 stor msk kokosolja, 1 msk risprotein, ca 3 msk svenska frysta blåbär, ca 3 msk frysta svenska hallon, 1/2 dl quinoa flingor, 1/2 tsk gurkmeja, en skvätt lönnsirap och 1/2-1 tsk spirulina! Det var dagens men det är här jag varierar i bland spirulina alger eller chlorella alger eller lite av varje. Vissa dagar 1 tsk raw kakao, alltså inte vanlig baka kakao. Eller 1 tsk gojibärpulver eller något av de andra så kallade super bären! Quinoa flingor byter jag mot boveteflingor eller hirs flingor!
Jag står mig många timmar! och det är otroligt gått och väldigt nyttigt! Trevlig morgon och dag // Sandra
Spirulina och chlorella hittar du

IMG_1543.JPGhär eller i hälsokosten

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *