Saffrans marshmallows!

saffransmarshmallows
yammi yammi yammi
Det är så enkelt att göra marshmallows och de blir så goda, de verkligen smälter i munnen! Eftersom det är juletider så har jag gjort med smak av saffran!
Du följer mitt recept för marshmallows som du hittar här och utöver de ingredienserna så behöver du ett paket saffran.
Du följer receptet rakt upp och ner men tillsätter saffranet samtidigt som du tillsätter gelantinet på nr 4. Blanda först ut det svällda gelantin pulvret i sockerlagen, när det är löst, häller du i saffranet och rör ut det i sockerlagen. sen fortsätter du att följa receptet.

Lycka till de är smaskit goda! Love Sandra

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

2 comments

  1. hej! Går det lika bra med vaniljsocker som vaniljessens? Funkar det med bakplåtspapper istället för plastfolie? Med vänlig hälsning, Tina, mamma till en son med gluteninolerans

    1. Hej Tina! Det går ju med vaniljsocker också men om du ska göra med saffrans smak räcker der med 1 paket saffran inger annat. Om du ska använda vaniljpulver så måste du tillsätta det samtidigt som du tillsätter gelantinet i sockerlösningen kom i håg det! Det går inte att tillsätta när marshmallowsen är vispad. Fråga två, det går bra med vilcket som för du ska ju olja in det endå med smaklös olja! Lycka till // Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *