Risbollar

img_7593

120g mjölkfritt margarin

1dl socker

2tsk vaniljsocker el 1/2tsk vaniljpulver

1krm salt

2dl quinoaflingor eller hirsflingor

2dl puffatris (coops är ngf) el puffat bovete (biofoods glutenfria linje har ngf puffat bovete)

Puffatris el puffatbovete att rulla bollarna i.

Gör så här:

Vispa margarin och socker vitt och fluffigt. Kör det puffaderiset el puffat bovete i en matberedare el mixer. Tillsätt det tillsammans med vaniljsocker och saltet. Blanda väl. Forma lagomstora bollar och rulla dom i puffatris eller puffat bovete.

Förvara bollarna i kylskåpet.

❤️Sandra

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published.