Pepparkaks muffins med marshmallows fluff!

pepparkaks muffins och pajer
Super goda och enkla att göra om man inte orkar stå och göra pepparkakor eller gör både och, det är ju gått med både pepparkakor och pepparkas muffins! De är så enkla att göra och dessutom kan du göra små goda mjuka pajer med samma smet, då tar du bara de lägre pajformar som har kommit nu på marknaden, de är av papp precis som vanliga muffinsformar fast lägre och större i diametern, du hittar de på samma ställe som muffinsformarna finns. Lagerhouse har jätte fina i olika mönster men även livsmedelsbutikerna har.

Följ bara mitt grundrecept för muffins som du hittar här och smaksätter de med 1-2 msk pepparkaskrydda! Smaka på smeten, det är det enklaste sättet att se om du har i tillräckligt med pepparkakaskrydda.

Om du vill göra pajer så fyller du formen knappt till hälften och häller på lingon eller hallon och till sist krossar du pepparkakor grovt och toppar med det.
Jag rekommenderar verkligen de här små pajerna de är så goda och så enkla att göra. Du kan ju till o med göra muffins av hälften av smeten och pajer med hälften. När de är klara och svalnat av så skikta över lite florsocker.
Du behöver 1-2 dl lingon eller hallon och 5-10 pepparkakor

Marshmallows fluffen kan du antingen följa mitt recept som du hittar här skrolla ner, receptet kommer efter pajreceptet, eller så gör du det enkelt för dig och köper färdig marshmallows fluff, du hittar den bland bakgrejerna i affären eller på den amerikanska hyllan, glukossirapen är gjord på majs, det står även på förpackningen. Man behöver inte göra allt så svårt för sig alltid. och då har du fluffen i en burk och toppar muffinsen vid servering. E något oklar fråga mig gärna! Jag svarar på allas frågor! bakkärlek från Sandra
pm

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *