Mjölkfri risgrynsgröt!

risgrynsgröt
Jag trodde aldrig jag skulle skriva det här inlägget för jag tänkte att “alla” andra tänkte som inte tål mjölk att man helt enkelt tar rismjölk, men när jag lade upp fotot på instagram så fick jag så mycket feedback och folk som var tveksamma och andra hade inte tänkt på det och en del tips hur andra gjorde sin mjölkfria risgrynsgröt!

Men mitt tips är använd rismjölk, det finns ingen i hela världen som kan smaka skillnad på om det är komjölk i eller ej!
Sen tänkte jag tipsa om att det finns ju så mycket mer att smaksätta sin gröt med utöver den klassiska kanelstången. Som saffran, kardemumma, pepparkakskryddor m.m det är ju bara din fantasi som sätter gränser.
Jag tänker inte skriva ut något recept för det står på baksidan av alla grötris paket, du följer anvisningarna och bara byter rakt av till rismjölk! En del på instagram tipsa om tex mandelmjölk och det funkar säkert fin fint men kommer antagligen sätta sin prägel på grötsmaken men det kanske e just den upp piffningen just du vill ha!
Lycka till kram Sandra

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *