Kladdmuffins toppade med grädde, banan och kanderade mandlar!

 

img_9412

Alla älskar kladdkaka eller kladdmuffins i Sverige! Den är ju tom uppfunnen i Sverige! visste ni det? Och det måste ju vara en av de lättaste bakverk att baka, det finns bara ett fel man kan göra och det är att ha inne de för länge i ugnen men det brukar man lär sig snabbt, vilken som är den optimala tiden för just sin egen ugn. Jag tror tom att kladdkaka är det recept som de flesta startar sin bakkarriär med. Ett tag testade jag massa olika sätt och tider att baka de på tex högtemperatur och kortare baktid, lägre temperatur och längre baktid och lite sånt och det blev faktist skillnad. På ett sätt fick jag frasigare muffins som ett frasigt lock över muffinsen och sen kladdig i mitten, på ett annat sätt fick de seg och godkant och kladdig i mitten på muffinsen och så vidare. Jag kanske borde göra ett inlägg om det! Slut skrivit.. Let´s get down to business!

Det här receptet består ju först och främst av kladdmuffins och mitt recept på de hittar du här

sen är de toppade med valfri grädde, skivad banan och kanderade mandlar och mitt recept på de hittar du här

Du följer helt enkelt recepten och monterar i hop det till en liten bakelse!

Kan informera att det är ett säkert kort att bjuda på, inte många som tackar nej till desserten när de serveras!:)

kram Sandra

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *