Kanelbullekladdkaka 

  

  Magiskt god! 

Du behöver:

150g mjölkfritt margarin

2,5 dl socker

1msk kanel

1tsk vaniljsocker 

En nypa salt

1dl majsstärkelse 

1dl naturligt glutenfri mjölmix tex Doves farm, Schär el Chrisbells 

3 ägg

Pärlsocker till garnering 

Gör så här:

1.sätt ugnen på 200 grader 

2.smält margarinet

3.blanda resterande ingredienser förutom äggen i en skål och häll över det smälta margarinet och blanda med en ballongvisp. När allt är blandat till en jämn smet så tillsätter du äggen och blandar snabbt i hop till en smet. Häll smeten i en bakpappersbeklädd form och strö över pärlsocker

4. Grädda i mitten av ugnen i ca 13-20 minuter det beror på hur kladdig du vill ha den och på din ugn, testa med provsticka

5. Tag ut kakan och låt svalna, servera med en klick grädde ( tex soyagrädde, kokosgrädde el “vanlig”) och färska bär tex hallon

Massa kärlek!? Sandra ??

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published.