Chocolate O`s milkshake!


Tillsammans med Schär har jag tagit fram den här super goda milkshaken med deras chocolate o`s . Världens enklaste och godaste milkshake! Och den är ju pinsamt enkelt att göra!

För en person så räknar du 2 dl glass och 1 dl mjölk. Och ½-1 tsk vaniljpulver och ca 6-7 chocolate O´s. Sen kan du alltid tillsätta mera glass eller mjölk det beror på hur du vill ha den. Tjockare eller mera rinnig i konsistensen.
Du kan använda vilken glass du vill, ex risglass, soyaglass eller vanlig glass och samma gäller det mjölken, använd den mjölk du vill använda. Sen grädde till garnering är ett stort plus men inget måste… eller jo det är det 😉

Så här gör du:
1.Tillsätt glass, mjölk och vaniljpulver i en mixer och mixa den slät och till den konsistens du vill ha. När du gjort det tillsätter du chocolate O´s och mixar med korta intervaller tills du tycker att även där konsistensen är rätt för vissa vill ha stora bitar och andra smulor!
Häll upp i ett glass och garnera med grädde och ett chocolate O´s på toppen och njut du av en liten bit av paradiset!
LOVE Sandra

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *