Blogg tips: Küsten är klar

1268083_10151383011119567_1563426154_o-2
Jag vill tipsa om bloggen küsten är klar som drivs av Virginia Küst! Det som först uppmärksammade mina ögon var hennes riktigt grymma kartor som hon har gjort som sträcker sig över hela Sverige. Där caféer och restauranger är utmarkerade som erbjuder glutenfritt, du hittar de under Globetrotter Sverige. Nu på sistone har även en utländsk karta börjat ta form, ni får gärna tipsa!;)

Men det slutar inte riktigt där. Virginia har fått en del recept publicerade, hatten av bla hennes mer eller mindre kända hallon grottor. Nu till jul har hon en massa goda julrecept som är utformade att barn skall kunna vara med det är en sak som är viktigt för henne när hon tar fram ett recept så alla ni med bak glada barn, kusten är klar!;)

Då jag själv har varit i farten med att få fram ett bra och gått lussebulls recept men är inte riktigt nöjd en så tänkte jag bjuda på Virginias som är väl provbakat och fått bra kritik i gruppen vi med celiaki på facebook!
Hennes blogg hittar ni och hennes recept på lussebullar hittar ni i nästa inlägg! Med vänlig hälsning Sandra

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *