Tar några minuter att göra och är de absolut godaste jag har smakat! Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt!!
- I paket färdig glutenfri fryst smördeg från Schär, o jag rekommenderar att använda Schärs då de andra på marknaden inte gav något bra resultat
- Vaniljkräm, jag använde kokmarsan från Ekströms o gjorde den ganska tjock, jag använde soyamjölk då pulvret är fritt från mjölk
- Lemoncurd el hallonsylt , fritt val el kan man utesluta, jag hade lemoncurd på två och det var super gott,
- Florsocker plus lite vatten
- Tina smördegen och veckla ut den, skär den i fyrkanter, jag gjorde fyra st så jag skar bort en bit smördeg för de måste vara i fyrkanter, vik in hörnen och tryck till
- Lägg en klick vaniljkräm i mitten, vill du även ha lemoncurd så lägg det under vaniljkrämen
- Grädda i helst varmluft på ca 225 grader tills de har fått fin färg ca 8 min, låt svalna på plåten
- Blanda florsocker med lite vatten ca 1/2dl med knappt en tsk börja med en halv och sen häll på pytte lite åt gången tills du har fått en trögflytande kristyr, ringla snabbt fram och tillbaka över de svalnade wienerbröden och avsluta med att pudra över florsocker
Här ser ni hur jag har vikt in hörnen!
Dags att njuta!!❤️ så lätt och så magiskt goda!!
Massa bak kärlek från mig!!
??Sandra
Quisiera saber porqué no cambia de idioma al darle al traductor
Gracias