Varm smörgåstårta

  

Håll i hatten detta är verkligen super gott! Ett riktigt gott recept jag har gjort tillsammans med Schär

3 paket ekologisk bacon
1 purjolök
1 burk creme fraiche
2,5dl grädde
½dl stark ajvar
3-4msk ketchup
3st a320g burkar ananas
3msk tomatpure
salt
nymalen svartpeppar
½tsk chiliflakes
1 burk champinjoner
1 påse riven västerbottenost
18 skivor Schärs flerkorn, vital eller classik
körsbärstomater

gör så här:
1.skiva baconen och purjolök och stek. Stek tills baconen har fått fin färg och blivit lite knaprig. Tillsätt creme fraiche, grädde, ajvar, ketchup, tomatpure, salt, chiliflakes, svartpeppar, champinjoner och låt det puttra ihop i ca tio minuter. I slutet så skivar du upp alla utom tre ananas ringar och tillsätter de.
2.lägg sex skivor bredvid varandra och skär av kanterna om du vill. Häll på hälften av fyllningen och lägg på ytterliga sex skivor och lägg på resten av fyllningen. Lägg på sex skivor garnera med tre ananas skivor och körsbärstomater och häll på osten över. Gratinera i 10-1 5minuter på 200 grader och servera med en god sallad. ´´

Sprid kärlek! // Sandra ❤️ 

 

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *