Håll i hatten vilken paj! Det är helt klart den godaste rabarberpaj jag någonsin har ätit! Den är naturligt glutenfri och mjölkfri!
Till den här magiska pajen behöver du:
2,5dl mandel
1dl kokosflingor
1,5dl socker
1 nypa salt
125 g mjölkfritt margarin
5-7 stjälkar rabarber
1-2msk potatismjöl
1.sätt ugnen på 200g varmluft
2.smör formen
3.rensa rabarbern och sker den i bitar
4.lägg mandlarna i en matberedare och kör sänder dem till ett grovt mjöl och häll det i en skål. Tillsätt kokosflingor, socker, salt och tärnat margarin och smula i hop det till en deg.
5.lägg de delade rabarbern i formen och strö över lite potatismjöl och toppa med smuldegen. Grädda i nederdelen av ugnen i ca 20 min
Servera med mjölkfri glass eller soya vaniljsås!
?Sandra
Hej Sandra!
Tack för ditt underbara recept på denna magiska paj.
Den är verkligen mycket god.
Jag har ätit gluten – mjölk och -ägg fritt sedan i januari i år för att ingå i en allergi utredning.
Många små kroppsliga förändringar som omärkligt smygit sig på under åren har nu försvunnit under tiden och jag är så nöjd.
Må gott och tack för fina recept!!