Håll i hatten vilken paj! Det är helt klart den godaste rabarberpaj jag någonsin har ätit! Den är naturligt glutenfri och mjölkfri!
Till den här magiska pajen behöver du:
2,5dl mandel
1dl kokosflingor
1,5dl socker
1 nypa salt
125 g mjölkfritt margarin
5-7 stjälkar rabarber
1-2msk potatismjöl
1.sätt ugnen på 200g varmluft
2.smör formen
3.rensa rabarbern och sker den i bitar
4.lägg mandlarna i en matberedare och kör sänder dem till ett grovt mjöl och häll det i en skål. Tillsätt kokosflingor, socker, salt och tärnat margarin och smula i hop det till en deg.
5.lägg de delade rabarbern i formen och strö över lite potatismjöl och toppa med smuldegen. Grädda i nederdelen av ugnen i ca 20 min
Servera med mjölkfri glass eller soya vaniljsås!
?Sandra