Scones

scons

Tjillevippen! Här kommer ett toppen recept på ngf scones!

2dl rårismjöl eller rismjöl
2dl majsmjöl
2tsk fiberhusk
2tsk pofiber
2msk strösocker
4tsk bakpulver
½tsk salt
50g smör eller margarin
2,½dl naturell yoghurt

gör så här:
1.sätt ugnen på 225 grader
2.blanda alla torra ingredienser i en skål, tillsätt smöret och smula ut det i mjölblandningen, tillsätt yoghurten och arbeta i hop till en deg. klicka ut 2-4 bullar. Blöta händerna och jämna till ytan på sconsen. Grädda i nedredelen i ugnen i ca 15-20 minuter.

Servera nybakade men jag tycker dom håller sig bra och går även att äta dagen efter!

scons1

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

2 comments

    1. Nej! Det har du helt klart rätt i! Du får ursäkta i bland kommer man åt på hemsidan och råkar trycka i ett fält som inte var meningen! Jag önskar dig en fin dag! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *