Rocky road!??

Ett måste på julgodis bordet!

  • 2st (100g) 70% mörk choklad utan spår av gluten
  • 2st (50g) Snickers
  • 2st (50g) Bounty
  • 2st nävar minimarshmallows
  • 3dl salta jordnötter
  1. Skär Snickers och Bounty i lagom stora bitar och lägg i en skål, tillsätt marshmallows och jordnötter och blanda runt
  2. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten). Häll över chokladen och blanda runt så allt är ordentligt blandat
  3. Ta fram en form, ca 3cm hög, täck med plastfolie och smörj väldigt lätt med olja ( tag lite olja på papper och smörj) det ska vara ytterst lite. Häll över blandningen och platta ut, toppa med lite jordnötter och marshmallows. Ställ in i kylskåpet för att stelna. Skär i bitar

??? Happy snacks! /Sandra

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *