Mjukkaka med hallon och vitchoklad!

 

 

Enkelt och gott kaffebröd!

  • 2ägg
  • 3dl socker
  • 4,5dl mjölmix
  • 2tsk bakpulver
  • 2tsk vaniljsocker
  • 1,5dl vatten
  • 150g smör el margarin
  • 2dl frysta hallon el färska, tina ej de frysta hallonen
  • ca 1,5-2dl vita choklad knappar el fint hackad vitchoklad
  1. sätt ugnen på 200grader
  2. smöra och bröa en pajform
  3. vispa ägg och socker vitt och fluffigt
  4. blanda mix, bakpulver och vaniljsocker
  5. tillsätt mix blandningen tillsammans med vatten och smält smör och blanda till en jämn smet, häll upp i pajformen, strö över hallon och choklad  och grädda i ca 35-40min, efter 30min är det bra och kolla kakan så den inte blir torr, låt svalna

// Sandra

 

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *