Mjölkfria pannkakor el krabbelurer

  • 2,5-3dl mandelmjölk 
  • 3ägg
  • 2dl Schär mix it
  • 1msk fiberhusk 
  • 1/2tsk salt
  • Mjölkfritt margarin 
  • Soyagrädde
  • Hallonsylt
  • Florsocker 
  1. Vispa ägg och mandelmjölk med en ballongvisp, tillsätt fiberhusk, Schär mix it mjölmix och salt. Vill du göra pannkakor så gör du smeten lös och vill du göra krabbelurer tar du mindre mandelmjölk så smeten blir tjock.
  2. Smält mjölkfritt margarin i stekpannan och börja stek, jag steker i ganska mycket margarin för då tycker jag stekytan blir bäst och det är ju inte så att margarinet går in i pannkakorna om man nu är rädd för margarinet?
  3. Servera med hallonsylt och soyagrädde och pudra över med florsocker.
  4. Om du väljer att göra krabbelurer tänk då på att inte igenom steka dom för de ska ju vara lite kladdiga i mitten! 

??Sandra 

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *