Lite nyttigare kladdkaka!

lite nyttigare
Fullproppad med att antioxidanter och bra fetter och lite bättre socker! Hoppa inte över cacao nibs för de gör så mycket för smaken och konsistensen de är så goda och nyttiga och tillför lite “Crunch” i kakan!
du behöver:
2ägg
½dl kokosolja
½dl choklad knappar (chocolate chips)
½dl raw cacao nibs
2½dl rårörsocker
1dl mandelmjöl
1dl rismjöl
3msk rå kakao eller “vanlig” kakao
2tsk vaniljpulver
½tsk salt

gör så här:
1sätt ugnen på 175grader
2 smält oljan och chokladknapparna i en kastrull
3 blanda alla torra ingredienser i en skål
4 tillsätt äggen o den smälta oljan och choklad knapparna.
5 olja och bröa en form med avtagbara kanter
6 grädda i 10 min, titta till den lite då tiden kan skilja från ugn till ugn!
7 servera med valfri grädde (kokosgrädde, soyagrädde, grädde)

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

3 comments

    1. Ja det hoppas jag du gör den är verkligen super god! Jag har bjudit mina kräsnaste bekanta och de uppskattade den verkligen!

Leave a Reply to Sandra Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *