Kanelbullekladdkaka 

  

  Magiskt god! 

Du behöver:

150g mjölkfritt margarin

2,5 dl socker

1msk kanel

1tsk vaniljsocker 

En nypa salt

1dl majsstärkelse 

1dl naturligt glutenfri mjölmix tex Doves farm, Schär el Chrisbells 

3 ägg

Pärlsocker till garnering 

Gör så här:

1.sätt ugnen på 200 grader 

2.smält margarinet

3.blanda resterande ingredienser förutom äggen i en skål och häll över det smälta margarinet och blanda med en ballongvisp. När allt är blandat till en jämn smet så tillsätter du äggen och blandar snabbt i hop till en smet. Häll smeten i en bakpappersbeklädd form och strö över pärlsocker

4. Grädda i mitten av ugnen i ca 13-20 minuter det beror på hur kladdig du vill ha den och på din ugn, testa med provsticka

5. Tag ut kakan och låt svalna, servera med en klick grädde ( tex soyagrädde, kokosgrädde el “vanlig”) och färska bär tex hallon

Massa kärlek!? Sandra ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *