Magiskt god!
Du behöver:
150g mjölkfritt margarin
2,5 dl socker
1msk kanel
1tsk vaniljsocker
En nypa salt
1dl majsstärkelse
1dl naturligt glutenfri mjölmix tex Doves farm, Schär el Chrisbells
3 ägg
Pärlsocker till garnering
Gör så här:
1.sätt ugnen på 200 grader
2.smält margarinet
3.blanda resterande ingredienser förutom äggen i en skål och häll över det smälta margarinet och blanda med en ballongvisp. När allt är blandat till en jämn smet så tillsätter du äggen och blandar snabbt i hop till en smet. Häll smeten i en bakpappersbeklädd form och strö över pärlsocker
4. Grädda i mitten av ugnen i ca 13-20 minuter det beror på hur kladdig du vill ha den och på din ugn, testa med provsticka
5. Tag ut kakan och låt svalna, servera med en klick grädde ( tex soyagrädde, kokosgrädde el “vanlig”) och färska bär tex hallon
Massa kärlek!? Sandra ??