- 8dl mjölk
- 1,5dl socker
- 1dl kakao
- 1ägg
- 1msk vaniljsocker
- 1dl maizena
- Häll mjölken i en kastrull
- Tillsätt de andra ingredienserna men maizena sist
- Kokoas upp på medelvärme tills den tjocknar medan du vispar hela tiden, viktig!!
- Häll över i en annan form och låt den svalna i ca 30 min innan du täcker med plastfolie direkt på chokladpudding ❣️
- Låt den fortsätta svalna i kylen tills dagen efter. ( Obs är den för varm för glashyllerna i kylskåpet så sätt den på ett gryt underlägg.)
- Hugg in!!❤️?
Kram Sandra ??
Hellow my name is MartinGuack. Wery good-hearted article! Thx 🙂
Hej!
Är du intresserad av att din blogg syns i flödet på bloggfeed.se och matfeed.nu? Det är naturligtvis helt gratis!
Låter det intressant så får du gärna kontakta oss på kontakt@bloggfeed.se så kan vi ta det vidare därifrån! 🙂
Med vänliga hälsningar
Bloggfeed-teamet