Fattigariddare!

Så lätt och så gott!

Du behöver:

4 skivor bröd

1ägg

1/2dl naturligt glutenfri mjölmix, dom flesta funkar, jag använde ett från Schär

1,1/2dl mjölk eller växtmjölk

1krm salt

1msk kanel

3msk socker

Smör eller margarin att steka i

Gör så här:

Vispa ägg och mjöl, tillsätt mjölk, kanel,salt och socker och vispa till en jämn smet. Lägg ner brödskivorna och låt de ligga en stund i smeten så de suger till sig av smeten ordentligt! Smält smör eller margarin och lägg ner brödskivorna och stek de på medel till hög värme på bägge sidor! Klart! Jag äter dom med lönnsirap!

Ursäkta fotot men jag åt upp dom före jag hann ta ett “fint” foto;)

  

By Sandra

Hejsan mitt namn är Sandra är 32 år och jag är vegetarian och gluten allergisk, jag har bakat glutenfritt i ca 10år o tänkte dela med mig här på sidan av mina recept, tips o trix!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *