Du behöver:
150g smör
2dl socker
3 ägg
2 mogna bananer
3dl rismjöl
½dl majs stärkelse
1dl potatismjöl
2tsk bakpulver
1½dl mjölk
Gör så här:
1.sätt ugnen på 175grader om varmluft annars 200grader
2.smält smöret
3.vispa ägg och socker poröst
4.blanda rismjöl, majsstärkelse, potatismjöl och bakpulver i en skål
5.mosa bananerna
6.tillsätt mjölk och fett i äggsmeten och blanda i hop det
7.tillsätt mjölet och blanda ihop det väl
8.tillsätt bananerna och blanda i hop det
9.klicka ut i muffinsformar och grädda i ca 20min längst ner i ugnen
Choklad frosting:
du behöver:
1dl choklad knappar
200g smör
1dl florsocker
1msk kakao
2msk hett vatten
1/3 paket philadelphiaost
gör så här:
1.smält choklad knapparna
2.vispa samman smör och florsocker fluffigt
3.blanda kakao och vatten
4.tillsätt den avsvalnade chokladen, kakaoblandningen och philadelphiosten i smör- och florsockermixen och vispa hastigt till fluffig konsistens. Dekorera genast.