Magiskt god paj där det söta från bananen möter det sura från hallonen, min favvo kombo! Super lätt att göra och du slänger i hop den på ett kick. Receptet är lämpligt för barn som gillar att hjälpa till med baket!
- 2-3dl hallon
- 2-3 mogna bananer
- 2dl Doves farm plain white flour
- 150g smör el mjölkfritt margarin
- 1dl socker
- Sätt ugnen på 215g varmluft el 225g vanligugn
- Smöra en ugnsäkerform ca 20•30cm. Dela bananerna med händerna så de är lagom stora bitar, inte försmå så de blir mos av de. Fördela hallonen över bananerna.
- Pajdeg: mät upp socker och mjölmix i en skål. Tillsätt smöret och nyp i hop det till en smuldeg. Toppa pajen med smuldegen och grädda i nederdelen av ugnen i ca 20-25 min, tills pajen har fått fin färg.
Servera med glass el vaniljsås eller ät det som den är.
Hoppas det ska smaka Sandra??